balfin-real-estate-logo
Univers-City-logo-landing-page

Aty ku nis rrugëtimi i familjes...

DUKE FILLUAR NGA

99€ / muaj

KOMPLEKSI REZIDENCIAL MË I RI NË TIRANË, ME INFRASTRUKTURË BASHKËKOHORE.
IDEAL PËR TË JETUAR DHE ME TË GJITHA SHËRBIMET E NEVOJSHME.

VETËM 10 MIN LARG NGA SHESHI SKËNDËRBEJ
DHE ME NJË ÇMIM EKONOMIK PËR TË GJITHË

 • Zonë rezidenciale me
       shumëllojshmëri ndërtesash
 • Njësi të ndryshme shërbimi 
 • Markete, dyqane, bare & restorante 
 • Kënde sportive
 • Kënde lojërash për fëmijë
 • Shkollë publike
 • Hapësirë e gjelbër
 • Zonë rezidenciale me
       shumëllojshmëri ndërtesash
 • Njësi të ndryshme shërbimi 
 • Markete, dyqane, bare & restorante 
 • Kënde sportive
 • Kënde lojërash për fëmijë
 • Shkollë publike
 • Hapësirë e gjelbër

Univers City përbëhet nga njësi të shumëllojshme banimi dhe shërbimi për të plotësuar çdo nevojë e mundësi të klientëve potencialë.

Sipërfaqe e gjelbëruar:                                           10.500 m²

Sipërfaqe rekreative:                                              14.500 m²

Sipërfaqe për park lojërash
& kënde soportive:                                                   5.500 m²

Sipërfaqe për shërbime:                                         14.500 m²

Apartamente të tipologjive të ndryshme me sipërfaqe të përshtatura për çdo mundësi dhe familje:

1+1 me sipërfaqe ~ 52-56 m²
2+1 me sipërfaqe ~ 82-86 m²
3+1 me sipërfaqe ~ 110 m²

Univers City përbëhet nga njësi të shumëllojshme banimi dhe shërbimi për të plotësuar çdo nevojë e mundësi të klientëve potencialë.

Sipërfaqe e gjelbëruar: 10.500 m²

Sipërfaqe rekreative: 14.500 m²

Sipërfaqe për park lojërash
& kënde soportive: 5.500 m²

Sipërfaqe për shërbime: 14.500 m²

Apartamente të tipologjive të ndryshme me sipërfaqe të përshtatura për çdo mundësi dhe familje:

1+1 me sipërfaqe ~ 52-56 m²
2+1 me sipërfaqe ~ 82-86 m²
3+1 me sipërfaqe ~ 110 m²

Dërgo një mesazh

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë. Ne jemi gjithmonë këtu për t`iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

  1+1; 2+1; 3+1; TLP; Tirana Logistic Park; Qendra Tregtare Univers; pallat; pallat i ri; palate; Okazione; Oborr; Park; Kompleks; jepet me qera; imobilare; Durrësi; Cmime okazion; cmim i lire; apartment;

  © 2022 BALFIN REAL ESTATE & HOSPITALITY

  ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

  Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit