BloG

Ju mund të drejtoni energjinë e fëmijës tuaj pa shpenzuar shumë. Stimuloni krijimtarinë e tij në një mënyrë unike! Zgjidhjet e zgjuara do t’ju ndihmojnë të kurseni kohë dhe para. Mjafton një verandë dhe ja ku e keni zonën më të dashur të shtëpisë për të vegjëlit tuaj. Ne ju propozojmë disa alternative për shndërrimin […]

Për banorët e apartamenteve është e vështirë të krijojnë një hapësirë ​​të përshtatshme për nevojat e katërputroshëve të tyre, por veranda është pikërisht vendi i duhur për t’ua lehtësuar. Katërputroshët kanë nevojë për një zonë me hije ku  mund të pushojnë, të qetësohen nëse është e nevojshme dhe të pinë shumë ujë për të qëndruar […]

Shtëpia është një nga investimet më të mëdha që bëjmë dhe sigurisht, ne dëshirojmë ta shfrytëzojmë sa më shumë hapësirën dhe ta bëjmë sa më tërheqëse. Një avantazh i madh është pasja e një veranda që ju krijon mundësinë të krijoni zona shplodhjeje apo argëtimi pa qenë të detyruar të zhvendosni mobiliet në sallonin e […]

Në kohët që po jetojmë të qenit ekologjik ka marrë gjithnjë dhe më shumë vëmendje. Jo vetëm në ambientin që na rrethon por edhe brenda mureve të shtëpisë. Ja si ta kthejmë një apartament në ekologjik.   Si fillim le ta nisim nga arredimi i dhomës së ndenjes. Për të bërë këtë ndryshim ka vetëm […]

ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit