Rreth UC

APARTAMENTE TË TIPOLOGJIVE TË NDRYSHME
SHKOLLË PUBLIKE
NJËSI TË NDRYSHME SHËRBIMI
HAPËSIRA TË PËRBASHKËTA REKREATIVE
QENDËR SHËNDETËSORE

Projekti

Zona rezidenciale me shumëllojshmëri ndërtesash

Avantazhet e një kompleksi banimi dhe shërbimi

infrastrukturë ë plotë për një jetesë komode në një komunitet rezidencial

Univers City përbëhet nga ndërtesa me njësi të shumëllojshme banimi dhe shërbimi si dhe infrastrukturë të plotë për një jetesë komode në një komunitet rezidencial:
Sipërfaqe e gjelbëruar: 10.500 m²
Sipërfaqe rekreative: 14.500 m²
Sipërfaqe park lojërash: 5.500 m²
Sipërfaqe për shërbime: 13.500 m²
Sipërfaqe për parkim: 89.985 m²

Llojet e apartamenteve

CAKTONI NJË TAKIM

  Emër / Mbiemër*
  Adresë e-mail*
  Nr. telefoni
  Si e morët informacionin për Univers City?
  Mesazh
  ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

  Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit