Univers city Aty ku nis rrugëtimi i familjes!

Kompleks i mirëfilltë rezidencial

Kompleks rezidencial me infrastrukturë bashkëkohore

minuta nga QTU
minuta nga Spitali i Traumës
minuta nga Sheshi “Skënderbej”

Univers City

Caktoni një takim

Caktoni një takim me agjentët tanë të shitjes për të mësuar më shumë për kompleksin rezidencial Univers City

Shkollë dhe kopsht publik + _

Shkollë dhe Kopsht publik brenda kompleksit, me standartet më të larta për komoditetin e fëmijëve tuaj.

Qendër shëndetësore + _

Qendër shëndetësore brenda kompleksit, në shërbim të banorëve të dedikuar të komiunitetit.

Njësi të ndryshme shërbimi + _

Fusha të ndryshme sportive me parametra profesionale, ekskluzive për banorët. Hapësira të gjelbra si në asnjë kompleks tjetër rezidencial në kryeqytet. Ambiente sportive, më të mëdhatë në Shqipëri.

Park qëndror + _

Me sipërfaqe totale prej 5.500 m²

Kënde sportive + _

Brenda kompleksit rezidencial Univers City gjenden 3 kënde sportive

Kënde lojërash për fëmijë + _

Hapësirë rekreative dhe kënde lojrash për banorët e kompleksit me një sipërfaqe prej 14.500 m²

Hapësira për parkim + _

Hapësira për parkim nëntokësor me sipërfaqe 89.985 m²

Jeto zgjuar

Shkollë & Kopsht publik, siguri 24/7, njësi tregtare, transport publik.

Ambiente ekologjike

Hapësira të gjelbëra dhe rekreative ndër më të mëdhatë në vend.

Teknologji moderne

Barriera fizike për zhurmat, strukturë antisizmike dhe infrastrukturë rrugore e mirëorganizuar.

Me ju në mendje

Ambiente sportive, hapësira për shëtitje dhe pedalim, kënde lojrash për fëmijë.

Lokacion tërheqës

10 min afër sheshit “Skënderbej”; 2 min afër QTU; 4 min afër Spitalit të Traumës.

Komunitet miqësor

Ambiente të përbashkëta dhe relaksuese që ofrojnë mundësi për socializim gjatë përditshmërisë suaj

Univers City

Apartamente

STYLISH NEWS FROM OUR BLOG READ, ENJOY & LEARN

At vero eos et accus amuset iusto odio

No posts were found for provided query parameters.

  Request a visit

  Caktoni një takim

   Emër / Mbiemër*
   Adresë e-mail*
   Nr. telefoni
   Si e morët informacionin për Univers City?
   Mesazh
   Informohuni mbi shumëllojshmërinë e apartamenteve që i përshtaten nevojave tuaja dhe zgjidhni shtëpinë tuaj të re.
   ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

   Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit