Politikat e Cookies

Univers City është i përkushtuar t’ju ofrojë shërbimin më të mirë të mundshëm me dëshirën për të ruajtur besimin që na keni dhënë.

Dëshirojmë të ndajmë me ju informacion të qartë rreth mënyrës se si ne i përdorim dhe ruajmë cookies në faqen tonë www.universcity.al

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst, imazh ose softuer që ruhen në kompjuterin, smartfonin ose çdo pajisje tjetër tuajën që ju përdorni kur vizitoni një faqe interneti.

Cookies janë shumë të dobishme dhe lejojnë që një faqe interneti t’ju  identifikojë kur vizitoni një faqe të caktuar, t’ju mundësojë një lidhje të sigurt me një faqe interneti dhe të përmirësojë përvojën tuaj si përdorues, duke përmirësuar përvojën tuaj, duke ofruar siguri kur ju e vizitoni atë dhe/ose duke përshtatur përmbajtjen e një faqeje sipas preferencave që ju keni shfaqur.

Informacioni i ruajtur nga Cookies në kompjuterin tuaj për një periudhë të kufizuar kohe mund të lidhet me: faqet e internetit të veçanta që keni hapur nga pajisja juaj; reklamat që keni klikuar; llojin e shfletuesit që përdorni; adresën tuaj IP; dhe informacionin që keni dhënë në një faqe interneti (përdorimi i cookies do të thotë që ju të shmangni nevojën për të dhënë përsëri informacion).

Kategoritë e Cookies të instaluara në faqen tonë

Cookies me qëllim për të mbledhur statistika të faqes në internet:

Për të përshtatur faqen tonë www.universcity.al sipas kërkesave të vizitorëve, ne matim numrin e hyrjeve, numrin e faqeve të vizituara, aktivitetin e vizitorëve tanë në faqe dhe sa shpesh ata rikthehen. Këto cookies mundësojnë përpilimin e statistikave të trafikut në faqe. Nga kjo analizë, përmbajtja e faqes së internetit mund të zhvillohet dhe përmirësohet në funksion të nevojave të përdoruesve.

Cookies që lejojnë ruajtjen e:

Preferencave tuaja si përdorues, cilësimet e ekranit dhe instrumentet që përdorni. Këto cookies lehtësojnë shfletimin në vizitën tuaj të radhës në faqen tonë të internetit dhe përmirësojnë përvojën tuaj si përdorues.

Periudha e vlefshmërisë së cookies është 1 muaj.

Dy mënyrat kryesore janë:

  • Kur hapni një sesion të sigurtë për të hyrë në faqen e internetit dhe qëndroni aty për një kohë të caktuar pa kryer aktivitet, ky lloj cookies aktivizon një mesazh të shfaqet në kompjuterin tuaj duke ju ftuar të mbyllni sesionin, dhe/ose cookie automatikisht do t’ju nxjerrë nga faqja e internetin nëse ka mungesë të aktivitetit për një periudhë të caktuar kohore.
  • Kur hapni një sesion të sigurtw për të hyrë në faqen interneti, një shenjë unike ruhet në kompjuterin tuaj përmes një cookie, që lejon Green Coast t’ju identifikojë. Ky lloj cookie është sektorial dhe do të fshihet nga pajisja juaj sapo të dilni nga faqja e internetit.

Zgjedhja e cookies

Shumë nga cookies që ne përdorim do të përmirësojnë përvojën tuaj gjatë shfletimit të faqes sonë të internetit. Të tjerat janë të nevojshme që ju të navigoni në zona të sigurta.

Si parazgjedhje, shumica e shfletuesve janë ndërtuar që të pranojnë cookies. Megjithatë, nëse nuk dëshironi të pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj, keni mundësi të bllokoni të gjitha cookies duke ndryshuar cilësimet në menunë tuaj.

Nëse vendosni të bllokoni të gjitha cookie, do të vazhdoni të jeni në gjendje të vizitoni vetëm hapësirat publike të faqes sonë të internetit dhe nuk do të keni më akses në asnjë zonë të sigurt.

Duke vazhduar navigimin në faqen tonë të internetit, ju na lejoni të vendosim cookie në pajisjen tuaj. Ju gjithmonë do të jeni në gjendje të ndryshoni mendjen, duke refuzuar cookies që të vendosen në pajisjen tuaj.

E drejta për të aksesuar të dhënat dhe e drejta për t’i refuzuar:

Sipas ligjit, ju keni të drejtë të kërkoni një kopje të informacionit personal që Green Coast mban rreth jush, duke përfshirë atë të mbledhur nga cookies. Ju gjithashtu keni të drejtë të refuzoni ruajtjen e cookies në paisjen tuaj.

  • Ju lutemi dërgoni kërkesat dhe pyetjet në lidhje me cookies në adresën: e-mail në sales@balfinrealestate.al
  • dhe bashkëngjitini asaj një kopje të setit të cookies që keni pranuar në pajisjen tuaj.

Ju mund të kundërshtoni instalimin e cookies statistikore ose cookies që mundësojnë optimizimin e përmbajtjes reklamuese që ju dërgohet në mënyrën e mëposhtme:

-Duke shprehur të drejtën për të kundërshtuar zgjedhjen e llojit të cookies që nuk e doni të instaluar në pajisjen tuaj

-Duke ndryshuar cilësimet e cookies, duke aktivizuar mënyrën incognito (shfletim në privat) ose cilësimin “Mos gjurmoni” në shfletuesin tuaj.

Gjithashtu, në varësi të llojit të shfletuesit tuaj, mund të konfiguroni cilësimet tuaja për të bllokuar disa lloje të caktuara të cookies, ose cookies nga burime të tjera, ose për t’ju njoftuar çdo herë kur një cookies i ri është në prag të ruajtur në kompjuterin tuaj, në mënyrë që të pranoni ose të refuzoni atë.

Për detaje mbi atë që ofron shfletuesi juaj dhe si të konfiguroni shfletuesin tuaj sipas zgjedhjeve personale, ju lutemi shkoni në menunë “Ndihmë” ose seksionet e dedikuara në shfletuesin tuaj të internetit.

Për më shumë informacione rreth cookies, jo vetëm ato nga faqja e Univers City dhe se si mund të kontrollohen më tej cookies gjenden online.

ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit