Avantazhet

Jeto zgjuar

Shkollë & kopsht publik, security 24/7, njësi tregtare, transport publik, brenda kompleksit.

Ambiente ekologjike

Hapësira të gjelbëra dhe rekreative nder me te medhate ne vend.

Teknologji moderne

Barriera fizike për zhurmat, strukturë antisizmike dhe infrastrukturë rrugore e mirëorganizuar.

Me ju në mendje

Ambiente sportive, hapësira për shëtitje dhe pedalim, kënde lojrash për fëmijë.

Lokacion tërheqës

10 min afër sheshit “Nënë Tereza”; 2 min afër QTU; 4 min afër Spitalit Ushtarak.

Komunitet miqësor

Ambiente të përbashkëta dhe relaksuese qe ofrojnë mundesi për socializim gjatë përditshmërisë suaj.

KARAKTERISTIKAT

SHUMËLLOJSHMËRI APARTAMENTESH + _

Shkollë dhe kopsht publik brenda kompleksit

Njësi të ndryshme shërbimi + _

Fusha të ndryshme sportive me parametra profesionale, ekskluzive për banorët. Hapësira të gjelbra si në asnjë kompleks tjetër rezidencial në kryeqytet. Ambiente sportive, më të mëdhatë në Shqipëri.

Infrastrukturë rrugore + _

Sistem rrugor unazor. Sistem i mirë-organizuar për këmbësorë. Korsi të veçanta për biçikleta dhe vrapim në natyrë.

Standarde të larta ndërtimi + _

Fasadë e jashtme me sistem kapot, izolim akustik, tarraca me termoizolim, sistem i testuar me struktura antisizmike.

Çmim shumë i favorshëm + _

Çmim shumë i favorshëm për të gjithë. Mundësi kreditimi pa kolateral falë bashkëpunimit të Grupit BALFIN me banka të ndryshme

Transport urban + _

Transport urban i vazhdueshëm: Qendër – QTU – Univers City.

Univers City

Apartamente

Caktoni një takim

  Emër / Mbiemër*
  Adresë e-mail*
  Nr. telefoni
  Si e morët informacionin për Univers City?
  Mesazh
  ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

  Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit