Univers City

Si të dekorojmë një verandë?!

Shtëpia është një nga investimet më të mëdha që bëjmë dhe sigurisht, ne dëshirojmë ta shfrytëzojmë sa më shumë hapësirën dhe ta bëjmë sa më tërheqëse.

Një avantazh i madh është pasja e një veranda që ju krijon mundësinë të krijoni zona shplodhjeje apo argëtimi pa qenë të detyruar të zhvendosni mobiliet në sallonin e ndenjjes sa herë ftoni miqtë.

 

Ka disa mënyra të thjeshta si mund ta bëni shtëpinë tuaj sa më tërheqëse, duke shtuar elemente dekorative në verandën tuaj.

Filloni duke zgjedhur disa pjesë kryesore të mobiljeve, të tilla si një kolltuk apo karrige të rehatshme dhe një tavolinë kafeje në natyrë.

Më pas, shtoni disa aksesorë dekorativë, si llamba dyshemeje, vazo dhe jastëkë dekorativë. Ja disa sugjerime si të zgjidhni mobiliet:

 

1. Zgjidhni mobilie të lehta, komode dhe praktike. Veranda është një vend i mrekullueshëm për t’u çlodhur, prandaj sigurohuni që të zgjidhni mobilje të rehatshme për t’u ulur.

 

2. Zgjidhni mobilie që pastrohen lehtë.

 

3. Zgjidhni ngjyrën dhe materialet që përputhen me stilin e verandës.

 

Shtoni disa aksesorë dekorativë për të përmirësuar pamjen e hapësirës. Provoni të shtoni disa bimë në vazo apo në vazo të varura në mur. Kjo do ta bëjë hapësirën më tërheqëse dhe komode dhe mund ta bëjë të ndjehet më shumë si një zgjatim i shtëpisë tuaj.

 

Nëse keni sende të tjera dekorative që mendoni se do të funksiononin mirë në këtë hapësirë, mos ngurroni të eksperimentoni dhe të shihni se çfarë duket më mirë. Duke shtuar disa pjesë të thjeshta, ju mund të transformoni vërtet pamjen e verandës tuaj dhe mund të kthehet në vendin tuaj magjik për të përjetuar momente të veçanta.

ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit