Univers City

Univers City, mundësi kreditimi pa kolateral

Nëse jeni në kërkim të një vendi jo vetëm për të banuar por për të jetuar me cilësi, në Univers City do të gjeni apartamentin e duhur, kjo në bazë të shumëllojshmërisë së tyre të cilët janë projektuar me synimin për t’iu përshtatur çdo kategori blerësi.

Tani është koha të bëni hapin e rëndësishëm sepse në Univers City çmimet janë shumë të favorshme por gjithashtu ju keni mundësi të blini me kredi pa kolateral që kryhet nga  bashkëpunimi i Grupit BALFIN me banka të ndryshme në vend.

Univers City nuk është vetëm kompleksi i duhur për të banuar por edhe një mundësi shumë e mirë investimi.

Nëse pyesni “Pse Univers City?”, përgjigjja është shumë e thjeshtë: Çdo gjë brenda një kompleksi të vetëm.

  • Shkollë dhe kopsht publik
  • Qendër shëndetësore
  • Njësi të shumta shërbimi
  • Ambiente sportive
  • Kënde lojërash dhe hapësira të gjelbra të dedikuara për fëmijë
  • 10 min nga sheshi Skënderbej dhe 2 min nga QTU
  • Transport publik çdo 3 minuta

Duke pasur në qendër të vëmendjes komoditetin, Univers City  është një mundësi shumë e mirë për të gjithë ata që duan t’i japin familjes së tyre një jetesë sa më të bukur dhe të qetë. 

ATY KU NIS RRUGËTIMI I FAMILJES!

Vizito rrjetet tona sociale për të mos humbur ofertat tona të fundit